سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

بیانیه تقدیر نمایندگان درباره فرمان عفو عمومی رهبر انقلاب

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای از فرمان عفو عمومی مقام معظم رهبری قدردانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه ضمن بیان اینکه 3 بیانیه نمایندگان ادغام و 246 امضا جمع شده است بیانیه مجلس شورای اسلامی در قدردانی از فرمان عفو عمومی مقام معظم رهبری در مورد جمع کثیری از متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر و دعوت به حضور در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن ماه را قرائت کرد.

 

*متن بیانیه بدین شرح است:

بسمه تعالی
گفتمان انقلاب اسلامی با درون مایه عدالت و مقاومت بعد از گذشت 44 سال از پیروزی شکوهمندش همچنان بر باور و اعتقاد آزادگان جهان می‌درخشد و مایه امید ملت‌های مظلوم جهان برای تغییر در نظام ظالمانه حاکم بر نظام بین‌الملل بوده و هست.

 

آنچه این انقلاب را از دل حوادث سخت و تقابل‌های خصمانه دشمنان آزادی و عدالت به سلامت عبور داده است رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری که در سایه خون پاک شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مقاومت و امنیت به واسطه عظمت و ایثار ملت شریف ایران همچنان درخشان و افتخارآمیز باقی مانده است استقلال اقتدار و مقاومت مثلث قدرت ملت ایران بوده و دشمنان این ملت تاکنون نتوانسته‌اند با تحریم‌ها و تحریف و جنگ‌های روانی و رسانه‌ای این مثلث قدرت را خوشه‌دار کنند.

 

رهبر معظم انقلاب همانند معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) همواره کشتی انقلاب اسلامی را از اقیانوس متلاطم حوادث مختلف عبور داده و آن را به سلامت به مقصد رسانده است. در این مسیر کنش‌ها، فرامین، تدبیرها و هدایتگری‌های ایشان مهمترین عامل ناکامی دشمنان ملت ایران بوده است. تدابیر ایشان همواره بن بست‌های پیش روی کشور را گشوده و اقتدار و رأفت پدرانه‌اش در بزنگاه‌های مهم این سرزمین مایه سرافرازی و سربلندی ملت اسلامی بوده است.

 

فرمان عفو عمومی جمع کثیری از محکومان و متهمان اغتشاشات اخیر در زمره همان تدابیر درخشان رهبر فرزانه انقلاب است که نشان و نماد عقلانیت، اقتدار و رافت توامان نظام جمهوری اسلامی ایران است. این فرمان تاریخی یک بار دیگر باعث رویش مهرورزی‌های وحدت‌آفرین و انسجام ملی گردید، از سوی دیگر دشمن را در یک بن‌بست تصمیم‌گیری و سیاست بازی قرار داد.

 

ما نمایندگان ملت ایران ضمن تشکر از پیشنهاد ریاست محترم قوه قضائیه از این تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی قدردانی و آرزوی توفیقات و طول عمر با عزت برای ایشان داشته و با تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی از ملت عزیز درخواست حضور حماسی در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن را داریم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار